Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2011.12.17. 23:59

1277. Amikor a Fidesz és a Jobbik egyetért

Tegnap Balajti László menesztéséről írtunk, ma már az előrehozott választásokról akartunk, de a Jobbik kiadott egy jó kis sajtónyilatkozatot, melyben ez áll:

 

 


A Jobbik megelégedéssel vette tudomásul, hogy távozik az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatói pozíciójából Balajti László altábornagy. A miniszterelnöki felmentés indokolást nem tartalmaz, de nem is az a nagy kérdés, hogy miért mentették fel Balajtit, hanem az, hogyan maradhatott eddig posztját a Bajnai Gordon által kinevezett főigazgató, akinek személye és tevékenysége egybefonódott a Gyurcsány-Bajnai rendőrállammal.

Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az utódja Balajtinak, hiszen súlyos örökséggel kell szembenéznie, helyre kell állítania a titkosszolgálatok törvényes működését és a szertefoszlott közbizalmat.        
Elvárjuk emellett, hogy a Balajti László által politikai megfontolásokból nemzetbiztonsági kockázattá nyilvánított jobbikos képviselőkkel szemben haladéktalanul folytassák le a megismételt nemzetbiztonsági ellenőrzéseket!        
Jobbik Magyarországért Mozgalom


Na pont erről írtunk. Mennie kell, mert (a mindenkori) „azok” nevezték ki. Ilyen alapon még ma szélnek lehetne ereszteni az Információs Hivatal vezetőjét, Pető Tibor altábornagyot, mert ő már 1982-86 között „MK Információs Hivatal jogelődje hivatásos állományú tisztje” - áll a hivatalos életrajzban. Azt nyilván a jobbikos képviselők is tudják, hogy akkor milyen rendszer volt, ilyen alapon nyilván ő Kádár utolsó helytartója az IH-nál...

Az van, hogy ezeket az embereket nem nagyon kellene cserélgetni, ahogy azt már egyebek mellett itt is írtuk. De hát cserélgetik...
Arról pedig, ami Obama hivatalba lépése idején történt, hogy megtartotta a republikánus védelmi minisztert, amíg az oroszlán el nem jött, még nagy mennyiségű karácsonyi puncs fogyasztása esetén sem vizionálhatunk tájainkon.
 

szólj hozzá

Címkék: fidesz jobbik információs hivatal alkotmányvédelmi hivatal balajti lászló pető tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr373471995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása