Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2011.08.20. 10:03

Bevarrnák a pénztárost is

A tegnapi portálhírek és a mai lapok csekély kivétellel úgy állítják be Miloš Kaštan őrizetbe vételét (még nem letartóztatását), hogy lám, a genya elárulta Mikuláš Černákot, és most megkapta a magáét. A legmesszebb a a topky.sk ment, ahol az unatkozó onlájn szerkesztő a „Černák Júdása” címet adta a hírnek. A szituáció azonban nem ennyire egyszerű.

Nem lehet nem észrevenni, hogy itt bizony most valami történik, megindult egy leszámolási hullám az oldschool zsiványokkal, különös tekintettel a főnökök főnökének bandájára. Noha Černákot az előző kormány alatt ítélték életfogytra, szinte úgy tűnt, gondosan ügyeltek arra, hogy a legények közül azért páran kint maradjanak, főleg, ha rávallottak a főnökre.  Ki gondolja komolyan, hogy aki eddig verőlegény volt, és egy vallomásért eleresztették, az a jövőben Linux-rendszergazdaként fog dolgozni, és nem az eredeti mesterségét űzi tovább? Na ugye, hogy senki.

Ehhez képest a kormányváltást követően elítélték a gyilkos Slavomír Surovýt, aki a főnök egykori startere, sofőrje és bűntársa volt (lásd még Barak László: Starter, a katona című versét), igaz, jogerős börtönbüntetése megkezdését nem kezdte meg, és máig bujkál. Surový is Černák ellen vallott.

A Twitteren könnyelműen posztot ígértünk róla, s ezzel olyanná váltunk, mint a jelenlegi kormány és a vállalkozóbarát intézkedésekről szóló választási ígéretek, mert a posztra egyelőre nem került sor, de biz múlt szerdán, augusztus 10-n elítélték Ján Červenecet.

Ebben a láncba szervesen illeszkedik, hogy most Miloš Kaštanon a sor. Miki nagy emberei közül (természetesen a politikai kapcsolatait leszámítva) már csak ő volt szabadlábon. Kaštan nem tipikus bűnöző, ő volt a banda pénztárosa, ha úgy tetszik, az volt ő Mikuláš Černáknak, ami Vida Tamás a szerdahelyieknek. Az utóbbi időben állítólag vállalkozóként tevékenykedő Kaštan ellen rablás, pénzmosás és hitelcsalás gyanúja miatt indult eljárás, ugyanis elvette egy állítólagos adósa Audi A4 típusú személyautóját, ami nem szép dolog.

Nemrégiben egy társasági eseményen véletlenül találkoztam egy emberrel, aki azt állította, életében csak egyszer táncolt egy besztercebányai diszkóban, Mikuláš Černák tiszteletére. A bűnbánókról beszélgettünk. „Köpnek, és azt hiszik, megússzák. Nem ússzák meg” - mondta az egyébként programozó külsejű legény. Hát, valahogy így. Jó lenne, ha ezek közül az ügyek közül minél többet sikerülne lerendezni ez alatt a kormány alatt, mert a következő Smer-kormány bűnügyileg valszeg olyan lesz, mint az előző. Drukkolunk Jaronak!

A Felső-Garam menti betyárballada végére lassan pont kerül. Majd jönnek helyettük mások. Lehet, hogy más ott is vannak. De erről majd egy másik posztban.

szólj hozzá

Címkék: maffia rendőrség börtön szervezett bűnözés mikulás cernák ján cervenec milos kastan

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr383166400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása