Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.04.28. 18:40

A mi Salingerünk nem dugta Tildát, de...

Ha azt mondom, Salinger, mindenkinek a Zabhegyező nemrégiben elhunyt szerzője jut  az eszébe. Esetleg az-ember-aki-dugta-Tildát.

Mindkettőnek helye lehetne ezen az irodalommal olykor nyomokban azért foglalkozó blogon, de - ahogy a klasszikus vicc is mondja - jó megoldás lehetne, de nem rá gondoltam. Hanem a mi Salingerünkre alias Fero Malýra: František Salingerre. Salinger a Černák-éra főnökeinek egyik utolsó életben maradt példánya. Ma úgy döntöttek, még egy ideig rács mögött marad, noha kérelmezte szabadlábra helyezését, melyet a Zsolnai Járásbíróság érthetetlen módon meg is tett tavaly ősszel. A velejéig rothadt hazai igazságszolgáltatás kis híján szabadlábra helyezte őt is, de szerencsére a kerületi bíróságon akadt még egy-két tisztességes bíró.

A vadmečiarizmus alkonyán Szlovákiában is volt egy olyan robbantás, amely leginkább az Aranykéz utcaihoz fogható. Zsolna belvárosában 1998. július 9-én (ugye, szept. 25-26-án voltak a választások), egy telefonfülke mellett felrobbantottak egy 21 éves férfit. A robbantás miatt két vétlen járókelő is életét vesztette. Egy házaspár. A nő a helyszínen, a férfi a kórházban. A nyomok akár Magyarországra is vezethetnek. A robbantás előtti héten, július 2-án halt meg Boros Tamás, a már említett Aranykéz utcában. Egy kispolszki robbant fel mellette. Egyes rendőrségi feltételezések szerint a felrobbantott legény, akinek kezét-lábát levitte a 3 kg TNT, vette meg az autót, melyet a gyilkossághoz használtak.  A múlt héten, április 21-én a rendőrség bejelentette, Ferot gyanúsítja a robbantással.

Ennyit a szlovmagy kapcsolatokról. Salinger ellen emellett adócsalás miatt folyt eljárás - ez ügyben már 8 évre ítélték -, valamint egy nyereségvágyból elkövetett, kimondottan kisstílű, egy ingatlanért történt gyilkossággal, egy szlovák és egy orosz üzletember gyilkosságának megrendelésével is vádolják, valamint négy strómanéval.

Ezen felül azzal is vádolják, hogy ő próbálta megölni Milan Holáňt, akit Gorilla nével is ismerhetünk. Egészen pontosan háromszor. Ami neki nem, az végül régi ismerősünknek, Alojz Kromkának, azaz Lojzo Čističnek sikerült, aki 10 golyóval szedte le egy hotel kávéházában, testőröstül. Holáň 35 éves volt. A Takarító pedig életfogytiglani szabadságvesztését tölti.

Hát így őrölnek Harabin és Viera Petríková malmai, hogy a 2009 februárjában, a gazdasági részért kiszabott büntetés sem emelkedett még jogerőre. Ilyen országban élünk.
 

szólj hozzá

Címkék: maffia gyilkosság szervezett bűnözés robbantásos merénylet stróman frantisek salinger

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr131959993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása