Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2008.04.23. 08:30

Az első tapasztalatom a zoom.hu-val

Elindult a zoom.hu is. Múltkor a zona.hu-ról megemlékeztünk, ejtsünk egy pár szót erről is. De tényleg csak keveset. Első látásra úgy tűnik, teljesen lenyúlták az index dizájnját.

Másrészt külpolitikával ne foglalkozzanak. Az alábbi cikkben pl. azt írják, hogy Sidó Zoltán az Új Szó főszerkesztője.  Pedig a nevezett személy az említett lap főszerkesztő-helyettese.
A zoom az infoparameter.sk oldalra hivatkozik, holott ilyen portál nincs, csak parameter.sk.  Az egész cikket elolvashatjuk alant.

Az Új Szó szombati közlése szerint, Csáky Pál egymillió koronát kért, az új könyvét megjelentető, Madách Posonium megmentésére Robert Fico kormányfőtől. A lap szerint ezzel az összeggel kívánták kipótolni a kiadó megkurtított állami támogatását.

A lap közlése szerint a kiadó a kulturális minisztériumtól, pályázat útján az idén 1,25 millió koronához jut hozzá szemben az igényelt 2,295 millióval. Csáky Pál, a „Harmatos reggelek álmai” című könyvére 99 ezret kért és 90 ezret kapott" a Madách Posonium könyv- és lapkiadó, a politikus mégis felvállata a mentőakciót - írta meg az Új Szó.
A lap szerint a szóban forgó millióval kívánták volna kipótolni a cég megkurtított állami támogatását. A Magyar Koalíció Pártjának elnöke - az újság szerint – ígéretet tett arra, hogy a pénz fejében képviselői megszavazzák a Lisszaboni Szerződés ratifikálását.
Sidó Zoltán az Új Szó főszerkesztője a Zoom.hu elmondta : a hírt, az infoparameter.sk internetes lapra hivatkozva tették közzé, amely pénteken azt írta: a találkozóról és az ott elhangzottakról szóló információt egy neves Szlovák gazdasági lapnak Simon Zsolt - egykori agrárminiszter, ma képviselő - szivárogatta ki.
Sidó hozzátatte: az információknak, már csak azért is hitelt adtak, mert Simon olyan ember, aki több ízben nyíltan vállalta: belső ellenzéke Csáky Pálnak az MKP-n belül.
A főszerkesztő úgy tájékoztatott, hogy a hírt később megerősített több parlamenti képviselő is. Jelen és múltJelen és múlt
Őket - mint mondták - Bugár Béla informálta az ügyről, akit éppen Csáky váltott a párt élén.
„Belső támadásról van tehát szó!” – összegzett Sidó Zoltán. „Az értesülés helytálló, csak nehéz bizonyítani” – mondta a főszerkesztő-helyettes.
Az Új Szó mai száma rövid interjút közöl Csáky-val, aki a vádakat koholtnak nevezte. Szerinte: nem volt semmilyen titkos találkozó Fico kormányfővel. „Ha bárki ilyet állít, az nem mond igazat, ez az egész arra utal, hogy itt valamilyen játék folyik!” – mondta a lapnak Csáky Pál.
Természetesen igyekeztünk elérni az érintett politikusokat, de egyelőre minden MKP-s mobil süket.


Vagy az eredeti környezetben.
Pontosabban, fiúk, pontosabban! Nem muszáj ám hírportált csinálni, el lehet menni cipőfelsőrész-készítőnek is, ha a híreket nincs kedvünk ellenőrizni, csak úgy emlékezetből kiokádjuk a világhálóra.
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr301285237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása