Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2008.11.28. 17:38

Felfedte titkát a szabálytalankodók réme

Felfedte a „titkát” az egyik legismertebb szlovák "közúti" blogger, Slavomír Repka, a közutakon rendetlenkedők réme, a natankuj.sk hírportálon és/vagy a Sme Tv-n futó Sledovačka című „műsor” mindenese. A nagy dolgok mindig egyszerűek, a Sledovačka is: keressük meg a paraszt közúti szabálytalankodókat, és - természetesen rendszámmal (ami jogilag aggályos lehet) - tegyük fel őket a netre.

Engem is érdekelt, hogy csinálja az arc a műsorát, hisz egy rendes, "vállról indítható" kamerát nyilván nem üzemelhet be vezetés közben, és az sem valószínű, hogy e célra mindig utaztatna egy embert az autójában. Nos, a lepel lehullott, egy KODAK V1273-sal nyomja, állványról, imigyen:


Két hete előttünk – T. vezetett, mert én ügyeletes voltam – is lepadlófékezett egy DS-es Renault, nő vezetett, és összeverekedett a faszijával. Mindez a légi úton történt. Előtte is padlófékeztek már a kórház előtti úton, ami akkor felújítás alatt állt, így különben sem volt egy leányálom. Ugyan nálam volt a kamera, de benne a hátizsákban, ott is tokban, esélyem sem volt rögzíteni a helyzetet. Viszont most, hogy Slavomír Repka bemutatta a know-howt, valószínűleg megugrik a követők hada, hisz ma már mindenkinek van digitális fényképezőgépe, vagy kamerás mobilja.

Ha Repkának sok követője akadna, és tömegével érkeznének a natankujra a videók, akkor annak biztosan lenne pedagógiai funkciója is. És mögötte sincsenek milliók, multinacionális szponzor, média support, csak egy normális ember normális szándéka. Ezúton kívánunk számos követőt és nézőt neki!

Egyébként szintén blogger, nemcsak közlekedésről ír, itt.

szólj hozzá

Címkék: blog közlekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr531285366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása