Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2011.09.13. 19:51

A Magyar Dal Napja a Kobuci Kertben

Szögezzük le, Magyar Dal Napja anélkül, hogy az országban lenne Tankcsapda koncert, egyenesen botrány, szal’ innentől csak pótmegoldásokról beszélhetünk. A különösen gazdag programkínálatból most Budapestet és a Kobuci Kertet választottuk. Aki nem járt volna még itt, a III. kerületben van, az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, bp-i viszonylatban barátságos sörárakkal, és hamarosan Csík- és Alvin-koncertek lesznek benne.

A Szabó Balázs Band(a) felénél értünk oda, akik hozták a „suhancos” lendületet, és  a kötelezőn felül teljesítve produkáltak élvezhető koncertet a meleg nyárdélutánban. Celebspotter egységünk Till Attilát is felfedezte a tömegben (nem tévesztettünk szerepet a Velvettel, ezért nem írjuk le a ruházatát, és hogy kivel volt).

A Besh o Dromra még egyetemi éveimből emlékszem. Ők akkor még nem voltak sztárok, én meg nem voltam blogger. Már akkor is jók voltak, amikor – szerencsére gyakran – az egyetemi tanulmányaimnak otthont adó dél-magyarországi nagyváros egyetemi klubjában vendégeskedtek, ahonnan aztán általában a Dallasba, a Mignonba, majd a Hajókabinba vitt az út. Remélem, ma is vannak diákok, akik ismerik ezt a négyszöget, feltéve, ha még léteznek ezek az üzemegységek. Besh’o-én sztem egy nem túl összeszedett koncertet produkáltak, láttam már őket jobbnak is.

Pál István Szalonna full respect! A mázsás prímásban alázat és zsenialitás egyesül.

Ferenczi György a Herfli Davidson helyett a Rackajammal lépett fel, valódi örömzenét produkálva. Akik a programkezdet óta a helyszínen voltak, azoknál a koncert idejére már kellő alkoholszint állt be, így a tar zenész nem csak a romkertben szép számmal található tarisznyás bölcsész lányokra gyakorolt láthatóan nagy hatást. Többen táncra is perdültek.

A fő attrakciónak számító Budapest Bárt szintén láttam már jobbnak is. Az ő koncertjük felénél távoztunk, remélve, hogy a MDN kassai kihelyezett tagozata is jól teljesített.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr863225099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása