Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.01.24. 16:25

2xMac; Egy hír és vidéke II.; Boom De Ah Dah

Bár jclayton azzal fenyegetett korábban, hogy a mekes írásaimat instant unfollowolni fogja, azért megkockáztatnék két mekeset.

Ezen a blogon arról olvashatunk, hogy egy míves ízlésű, eredetileg valszeg könyvkötőiskolát végzett dizájner egészvászon könyvkötésre hajazó MacBookBookot tervezett. 80 dollár. Egyrészt kár, hogy nincs füle meg pántja, mert így csak kézben lehet vinni, ami egyáltalán nem praktikus, ugyanakkor milyen hülyén nézne ki egy könyv füllel vagy vállpánttal.

Emitt pedig különböző mekes berendezési tárgyakat láthatunk. Az asztal elgondolkodtató.

***

Korábban az Egy hír és vidéke című írásunkban azon elmélkedtünk, hogy nem mindegy: egy embert vertek meg bikacsökkel az utcán, vagy az adóhivatal magas rangú tisztviselőjét. A héten volt egy ugyan ilyen ügy. Besztercebányán rendőrkézre került egy pólóárus. Nem, ez nem a kiránduló Tomcat volt. Az illető ellen azért indult eljárás, mert mindenféle csúnya náci szimbólummal díszített pólót forgalmazott. Ennek a bűncselekménynek van egy kacifántos neve a Btk. szerint, emberi jogokat és szabadságokat elnyomó mozgalmak támogatása vagy népszerűsítése, oszt ezzel a hír 12 egy tucat. Ha viszont odaírjuk, hogy ez a pólóárus Marián Kotleba öccse, akkor mindjárt más a leányzó fekvése, nem igaz?

***

Ha reklámblokk kezdődik egy tévécsatornán, máris a távkapcsolóhoz kapok, kivéve, ha a Discoveryt nézem. Bízom benne ui., hogy a reklámblokk végére odateszik ezt:

Különösen a gránátvetős arc mondja hitelesen, hogy boom.
 

szólj hozzá

Címkék: mac dizájn reklám discovery rendőrség rendőr macbook neonáci macbook pro

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr491698217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása