Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.01.22. 20:45

A rendőrségi kommunikációról

Kis dolog, egy szerkesztőségi posta adattömegében a szerkesztő figyelme könnyen elsiklik felette. Pedig Jana Demjanovičová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivőjének két, pársoros levele mindent elárul arról, hogyan képzeli el Robert Kaliňák belügyminiszter a rendőrségi kommunikációt.

A kassai rendőrségi szóvivőtől csütörtökön reggel jött egy mail, melyben egy sajtótájékoztatóra invitált, 11 órára. A sajtótájékoztató tárgya: veszélyes bűnöző elfogása az Iglói járásban. Hm, Iglói járás, megannyi romatelep, így az ilyenre érdemes elmenni.

Igen ám, de Jana küldött még egy levelet, egy órán belül. Ebben az áll, h értesíti a szerkesztőségeket, hogy a beharangozott sajtótájékoztató műszaki okokból később kerül megrendezésre. (Tlačová beseda Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach sa z technických príčin odkladá.) Hát mi a tököm lehet műszaki ok a rendőrségen, nem fizették a villanyszámlát, és kikapcsolták az áramot? Vagy betörtek, és lenyúlták a mikrofonokat?

Az ok prózai: a dicsőségről, hogy elfogtak egy állítólagos terroristát, aki templomokat akart házi készítésű bombával felrobbantani, Pozsonyban akartak beszámolni. Martin Korch őrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság egyébként korrekt sajtósa mellett ott ült az erkölcsi nulla Ján Packa országos rendőrfőkapitány, akinek már rég le kellett volna mondania, és Stanislav Jankovič rendőrfőkapitány-helyettes is, akit a DAC-meccsen személyesen felügyelte a szurkolóverést. Köztük Michal Kopčík, aki első főkapitány-helyettesként Jaroslav Spišiak nyomába próbált lépni, eddig sikertelenül. Ők akarták elmondani, hogy elfogták a terroristát, aki Szepesolasziban élt. Iglói járás. Még jó, hogy Robert Kaliňák nem ült be közéjük!

Mivel a szóvivő nem azt írta, hogy elmarad a sajtó, hanem azt, hogy átkerül más időpontra, az állománynak most nagyon gyorsan produkálni kell egy súlyos bűnügyet az Iglói járásban, ha nem akarnak szégyenben maradni.

Így megy ez a jelenlegi rendőri vezetés alatt. Bezzeg amikor a villanyszerelő Írországba vitte a hexogént, Ján Packa nem sietett Pozsonyban sajtóértekezletet tartani. Ráadásul az elmondottakból úgy tűnik, az elfogott faszi kb. annyira terrorista, mint V. Arnold (Emlékszünk még rá? Packa első sajtóinak egyike.) sátánista túszejtő.
 

szólj hozzá

Címkék: rendőrség rendőr terrorista terrorizmus robert kalinák ján packa hexogén országos rendőr főkapitányság kassai kerületi rendőr főkapitányság

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr471693673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása