Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2009.10.24. 09:43

pangás; a blogoszféra állása; a blogoszféra állása magyarul; Bugár vs. pedofilgyilkos; Béla az MKP honlapon; fantáziátlan Híd-plakát; phallosz polgármester - flashek

Pang a szlovmagy blogoszféra. A nyár után jött egy "neoboom", tele volt a Google Readerem, októberben viszont némi visszaesés jött, egyedül a Körkép, azon is nyomkereső igyekezett tartani a frontot, respect neki. Még a hivatásszerűen űzött Barak blog is alulteljesített az előző hónapokhoz képest. Tegnap erről (is) értekeztem  Szótlan Szemtanú kollégával. Te miért hallgatsz? - kérdezte. Mert baszott sok a munkám - mondtam. Lehet, hogy más is így van ezzel.

***
A Technorati megkezdte a blogoszféra állásáról szóló tanulmánya közlését. A dolog itt olvasható.  Mondjuk, a jövedelemről szóló részeknél csak lestem..., ne feledjük, hogy a mintavétel jellemzően amerikai.

***
A Technorati felmérést magyarul ismerteti a Blogvilág blog.
Ugyanitt tanulságos bejegyzés arról, hogyan tartsuk meg az olvasókat.

***
Bugár Béla akkor is embert ölne, ha megvernék a lányát. (egészen pontosan ezt mondta: nabiju zbraň a půjdu na lov. Persze, lehet, hogy csak vidravasakat rakna le, mert az is vadászatnak minősül.) Amikor ezt téma volt, gondoltam írok róla, de aug vége/szept eleje nagyon sűrű volt... A dolog annyira durva, hogy még a Híd-ellenesnek rosszindulattal sem nevezhető Paraméter is megszidta Bugárt az interjú utolsó mondatáért.

Nos, ezek után kérdezem, mit tenne bárki, ha meghágná 3 éves lánygyermekét három pedofil állat, és a bíróság azt mondaná: á, nem is így volt. Drasius Kedys története a magyar sajtótérben asszem, a subbán tűnt fel először.  A pedofilvadásznak honlapja is van, itt. Az önbíráskodás bűncselekmény, az emberek többsége mégsem tud ferde szemmel nézni a litván apára. Az oldalán akadnak magyar kommentek is, és a szavazás szerint a látogatók 90 százaléka gondolja úgy, hogy a volt szőrmekereskedő egy hős. De gondoljunk bele, mi lenne, ha egy neki nem tetsző bírósági ítélet után mindenki fegyvert ragadna. (A Szent Korona Rádió egyenesen a nemzetközi zsidó pedofilmaffiát vizionálja a háttérbe...)

***
E poszt publikálásakor még szerepelt az MKP honlapján Keszegh Béla, holott tudjuk, hogy a Bumm-főszerkesztő az EP-választások után kilépett. Vagy nem? Gyakrabban kellene aktualizálni a honlapot...

***

Remélem, ennél több is van a Most-Híd kampányguruinak raktárában, mert ez egyelőre harmatgyenge. És már csak 22 nap mínusz a kampánycsend.

***
Egy ismerősöm karitatív rendezvényt szervez egy civil szervezet javára. Már hónapok óta ezzel foglalatoskodik, időt és energiát nem kímélve. A helyi polgármester 2x megígérte, hogy ingyen megkapja az eksönhöz a kultúrházat. Aztán tegnap, a rendezvény előtt egy nappal közölte, hogy mégsem. A helyi polgármester nyilván egy gyíkánusz. (Ez nem egy pártos bejegyzés, független jelöltről van szó. Nem kell MKP-snak vagy Hidasnak lenni ahhoz, hogy egy közszereplő gyökér legyen.)

szólj hozzá

Címkék: blogok blog választás híd választások pedofília pedofil blogoszféra gyilkosság mkp bugár béla drasius kedys

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr871471243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása