Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2008.11.26. 23:52

Fragmentumok

Épp ma mondtam Tizedes kollégának, hogy a nagy F-projekt miatt már hosszú ideje nincs időm egy normális bejegyzést írni, csak fragmentumok vannak. Mert ahogy a Toldiban olvashatjuk - nem a Pajzánban, az AJ-félében - most van a dandárja réten a munkának. Az általam végzett tevékenységi formák közül pedig csak egy atemporális.

 

***

 

Faszás a tankönyvek körül a parlamentben és a kormányban. Ezt ma több tételben boncolgattam. Így aztán irritáló volt este a tévében is újra végighallgatni azokat a buta politikusi nyilatkozatokat. Színtiszta nyelvi imperializmusra való törékvés.

 

***

 

A tankönyvügyben nyilatkozó Berényi Jóska arca alá a Joj ma esti híradójában azt írták, hogy Bérényi. A kurva életbe, ez az ember 19 éve ott van a politikában, és a Number 2 kertévében nem tudják a nevét rendesen leírni. Ez nem az első eset.

 

***

 

Holnap reggel áll a törvényszék elé az Adamčo-fiú és Balogh József, alias Jotyu, a hidasi gyilkosok. Kevesen tudják, hogy ez utóbbi elvált, a feleségének ítélték a gyereket, de a nagyszülők nem adták neki oda. És a környékbeli, cselekvésre jogosult szervek, nyilván Braňo szabadlábon levő cimboráitól tartva nem tesznek semmit az ügyben.

 

***

 

Ma pálcát törtek Lubomír Bulík vezérkari főnök felett. Az utód számomra egyelőre nem ismert. Bulík tkp. nem csinált semmit. De hát mit csináljon egy olyan ország vezérkari főnöke, mint Szlovákia?

 

***

 

Ez az egyik kedvencem a mai bulvárhírek közül: Nem kért személyi igazolványt a nemi aktus előtt a mucsényi (Losonci járás) 25 éves Peter Galamb, így 6,5 évre újra a rács mögé költözhet a négyszer már büntetett férfi. A vád szerint Galamb többször szexuális kapcsolatot létesített egy kiskorúval. A cikk az eredeti helyen folytatódik.
Hát, azt hiszem, erre mondják, hogy rábaszott.

 

***

 

Fontolgatom, hogy az oldaldobozba beteszem az eltűnt személyek rendőrségi linkjét. A blog.hu-n van is egy ilyen blog, ahová valaki a keresettek fotóit nyomja ki. Ez nagyon szép, emberközpontú dolog, én nem fogom ezt tenni, e blog célja nem ez. De nagyon sok eltűnt van, a 15 éves pozsonyi buta kislányon át az alzheimeres nagymamáig.

 

***


Béla kapja be!

***

 

A napokban vonaton és buszon utazva elolvastam Végh Antal Jégzajlás című kisregényét. Nekem Végh Antal a Könyörtelenült jelenti, meg az Erdőháton, Nyírent, így a kimondottan kumenista termelési kisregény óriási csalódás volt.

 

***


Egyiptomban ne nagyon blogoljunk

***
És akkor a mai, ugyancsak hosszúra nyúlt nap lezárásaként: There are so many things that / I need to say to you...
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr231285364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása