Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.12.28. 13:16

Géprablás Prágában+ünnepek közt mindenféle

Ma délelőtt adta ki a ČTK, hogy a prágai reptéren kényszerleszállást hajtott végre az Aeroflot Airbus 321 gépe, mely a Genf-Moszkva útvonalon közlekedik. Nem jókedvéből szállt le, hanem mert eltérítették Az eddigi infók szerint a támadót ártalmatlanná tették, de hogy hogyan, arról egyelőre nem nyilatkoznak. Ha később lesz valami, visszatérünk rá. Adtak ki képeket, az egész reptér tele van kommandóssal, rendőrrel, mentőssel, tűzoltóval. Cseh/szlovákiában 1989 óta kétszer térítettek el repülőgépet. 1991-ben egy 17 éves érsekújvári szakmunkástanuló próbálkozott a Pozsony-Prága járaton, 1 millió márkát követelt a Líbiába való távozás lehetősége mellé. Ugyan mit akart ott, kis gyíkpöcs?! 16 óra után megadta magát. A másik 1999-ben történt, a Prága-Düsseldorf járatot térítette el egy libanoni túszejtő. Lelkibeteg volt, megadta magát Düsseldorfban. A fiúknak nem kellett lőni, amit, gondolom, sajnáltak, mert a fiúk szeretnek lőni. A csak az alsó ujjpercet takaró taktikai kesztyűből kikandikáló ujj a fegyver ravaszára feszül, elhangzik a rövid, durva, kemény Vpred vezényszó, és berontanak. Ahogy a belügyi kommunikátorok szeretik mondani: beavatkoznak:)) Szomorúak, ha nem lőhetnek. Egyébként nagyon szép látvány, amikor a fekete csuklyás legények berobbannak valahova. Sajnos, ilyeneket csak mesterséges helyzetekben, bemutatókon látunk, mert általában mire a sajtó kiér, a rossz fiúk már a rabomobilban csücsülnek, összerugdosva. Mert senkinek ne legyenek illúziói arról, mi történik az után, hogy felkerült a bilincs, és az elkövető a földön fekszik. A jegyzőkönyvbe majd az kerül, hogy ellenállást tanúsított. Na szóval, általában mű helyzeteket látunk, és fotózunk, de attól is felszökik az emberben az adrenalin.

 

 

Hosszabb szünet után egy hosszabb bejegyzés. Az ünnepekre visszavonultam a tanyavilágba, ahol ugyan van internet, de úgy döntöttem, az ünnepek alatt inkább a családdal, rokonokkal foglalkozom. Azért egy pendrive-ra írtam pár bejegyzést, de ezeket utólag undorítóan személyesnek, majdhogynem nyálasnak találtam, így mégsem zaklatom vele olvasóimat. 

 

 

Igen, mindazoknak, akik megjegyezték, hogy nem írtam a privigyei olajmaffia-gyilkosságról, igazuk van. Tényleg nem írtam. Az ünnepek előtt nagy volt a hajtás, bocs. A november 14-én hazavágott Ján Kubašiak után Roman K. (35) is megkapta a maga golyóját. Újabb infó - tekintve, hogy a rendőrök is karácsonyoznak - egyelőre nincs az ügyben. 

 

 Karácsony előtt, az egyik, nemrég megnyílt ajándékboltban:- Jó napot kívánok, Phillies Titan Black van?- Sajnos, mi pipadohányt nem árulunk, csak szivarokat - mondta a szoli-hidrogén lány a pult mögött.Remélem, ilyen magasan kvalifikált személyzettel hamar lehúzzák majd a rolót.  

 

Vidéken minden élelmiszer drágább, mint Pozsonyban. Az ünnepek előtt betértem otthon a Billába, hogy vegyek még pár apróságot. Egy ananászért - azt nem akartam venni - 79 koronát kértek. Pozsonyban, ha 40-ért nem viszed el, utánad dobják.  

 

A Duna másik oldalán a Tescóban szlovák feliratok is vannak. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt! Boldog karácsonyt, meg ilyesmi. Önként és dalolva, és ez még jó is a boltnak. A szlovákok is megérthetnék végre. A pénznek nincs nemzetisége.  

 

A szlovák hírtelevízió, a TA3 megbukott az ünnepek alatt. Az Euronews, a BBC és a CNN is tudott normális híreket adni, na jó, olykor volt egy kis visszatekintés, meg tökig XVI. Benedek mindenhol, de voltak real hírek is, a hírblokkok 3/4-ét ilyesmi tette ki. A TA3 meg csak a karácsonyi taknyot ontotta. Hol milyen népszokások vannak, hogy díszítik a mézeskalácsot, milyen fenyőfadíszek vannak, hogy zajlik az éjféli mise, betlehemezés, ki nem szarja le; meg volt sok álhír: igazságügyi miniszter látogatása a sitten, belügyminiszter látogatása a tűzoltóknál. Csupa-csupa kvázi esemény. Elcsukló hangon sírnak a fegyencek a kamerába. Azt elfelejtik, hogy nem kellett volna olyant csinálni, amiért a rács mögé kerülnek. Szóval Ľubomír Belfi vezérigazgató úr, Petr Bohuš hírigazgató úr, nagyon komolyan gondolkodjanak el azon, hova juttatták ezt a szerencsétlen, jobb napokat is látott médiumot, és meddig akarják még zülleszteni.  

 

Hamarosan jelentkezni kellene az éves összefoglalóval.

 

A pöcs és a köcsög szavak kontaminációjával a pöcsög jö létre, mely igeként és főnévként is tud viselkedni. Mennyire kifejező…

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr571284998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása