Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.08.23. 16:44

az anyós bosszúja

 

Ha most azt vetné papírra e sorok írója, hogy az anyósokkal mindig csak a baj van, véleménye vélhetően sokak zajos helyeslésével találkozna. Még nagyobb lenne a csendesen egyetértők tábora, akik csak az újságot magasabbra emelve bólintanának hang nélkül: „Bizony, így van.”

 

Mivel az anyósprobléma egyidős az anyósjelenséggel, így annak komplex körüljárásától ebben a rövid jegyzetben eltekintenénk, s csak a továbbiakban csak az anyósok egy szűk csoportjára, a politikusanyósokra koncentrálnánk.

 

 A politikus is ember, neki is van anyósa. A politikus mentelmi jogára hivatkozva szemberöhöghet bármilyen hatósági személyt, de próbáljon csak az anyós előtt a képviselői immunitásra hivatkozni...

Kozma Ákosnak, Orbán Viktor titkárságvezetőjének azért kellemetlenkedtek az újságírók, mivel egy nagy értékű belvárosi ingatlan az anyósa nevére volt íratva.

 

Főnökén is élcelődött az egyik szatirikus kéthetilap. Mikor azt vizsgálták, nem jogellenesen kapott-e 3,5 szobás bérlakást Orbán Viktor, a Hócipő védelmébe vette, azt mondván, biztos az anyósa volt az ötödik személy a háztartásban, s így rendben van a szobaszám.

 

Anyósa miatt gondja akadt már Gyurcsány Ferencnek is. Amikor a blogger és miniszterelnök még csak a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium bársonyszékében készítette elő a hatalomátvétel tervét, az ellenzék nem volt rest firtatni, hogy kaphat egy olyan cég nagy összegű állami megrendelést, ahol a miniszter anyósa igazgatósági elnök.

 

Ján Slota (legelső) anyósa miatt meg egyenesen egy egész nemzet szív. Úgy hírlik, az SNS-vezér nemzetünk iránt érzett vad dühe magyar anyósának köszönhető...

 

Legutóbb pedig nem kisebb ember, mint Wolfgang Schüssel osztrák kancellár került bajba az anyósa miatt. A Der Standard információi szerint anyósát feketén gondozta egy szlovákiai ápolónő. S mit mondott erre a kancellár szóvivője: „Schüssel egyáltalán nem vett részt az időközben elhunyt anyósáról való gondoskodás megszervezésében.” Hát ez nem szép dolog, Schüssel úr! Hogy akar így egy országnak példát mutatni?! Talán nem futotta osztrák nővérkére? Vagy annak nem lett volna elég két euró óránként? A gondoskodás elhanyagolása miatt a nyári uborkaszezonban most kénytelen lesz hasonló kérdésekre válaszolni.

 

Ez az anyós bosszúja.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr731284903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása