Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2005.11.25. 11:10

Az aszódi rabló irracionális szerelme

Ha ugrik egy randi, az általában szomorú dolog. Tibornak ugrott a randija, és a következőre jó sokáig kell várnia.

 

Tibor hétfőn valószínűleg lezuhanyozott, megborotválkozott, talán valami jobb ruhát is felvett, belőtte a séróját, ellenőrizte, van-e elég pénz a tárcájában, ha beülnének valahova, talán még virágot is vett, ahogy legtöbb férfitársa teszi ezt hasonló helyzetben.

 

Tibortól elkérték az útlevelét a magyar-román határon (barátnője ugyanis Romániában él). Rutinszerű mozdulattal nyújtotta be a határőrbódé ablakán, talán borzongott egy kicsit, de az is lehet, hogy nem, Tibor végül is sokat próbált ember volt. A többi úgy történt, mint a filmekben: – Kezeket fel! – Ne mozdulj! (és még sok minden mást is kiabálnak a rendőrök éles helyzetben, kurva anyád, szétlövöm a fejed, nemozduljbazmeg, ilyesmi), majd azzal a semmihez sem fogható hanggal kattant a bilincs Tibor csuklóján.

 

Tibor vezetékneve ugyanis Nagy volt. Ez még önmagában nem lenne gond, hisz a Magyar Telekom telefonkönyve szerint csak Budapesten 240 ilyen nevű telefontulajdonos van, ő viszont az a Nagy Tibor volt, aki 2003. május 12-én két társával kirabolta az aszódi OTP pénzszállító autóját, 481 millió forintot vittek el. Ezzel Magyarországon aranyérmesek, ennél nagyobb összegre azóta sem sikerült senkinek szert tennie egy páncélkocsi kirablásával. Két társa már a rácsok mögött van. A bandavezérnek tartott Kiss Károlyt kommandósok hozták ki egy pilismaróti családi házból, ő akadt horogra elsőként. Pál Tibort Németországból hozták haza, némi interpolos segédlettel.

 

Nagy Tibornak azonban csak nem tudtak a nyomára bukkanni. Ő a rá eső pénzből úgy élt, mint a normális emberek, nem vett luxuskocsikat, nem járt a Karib-szigetekre nyaralni minden héten... Beszerezte a megfelelő hamis papírokat, és szabadon járt-kelt az országban. Ám hamis útlevele nem volt tökéletes...

 

Aki ellen országos és nemzetközi elfogatóparancs van kiadva, az ne mászkáljon össze-vissza, én legalábbis így gondolnám. A szerelem azonban olykor irracionális tettekre sarkallja az embert. Nagy Tibornak ez most nagyon sokba került.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr201284766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása