Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2005.11.18. 11:29

Hogy lehet valaki akkora állat, hogy a víz alá tesz 5 milliót?

Nem tehetek róla, intenzíven foglalkoztat, hogy lehet valaki akkora állat, hogy a víz alá tesz 5 milliót. Megírtam a hivatalos verziót is, de a  tördelésnél kis gond támadt. Az eredeti csak itt olvasható.

 

Tegnap volt két hete, hogy elkövették Szlovákia történetének egyik legkomolyabb fegyveres rablását. A két támadó – egyelőre úgy gondolják, hogy két férfi, de az is lehet, hogy a tökfekete szerkó egy XXI. századi Bonnie-t és Clyde-ot rejtett – símaszkkal a fején, a nagyobb nyomaték kedvéért egy sörétes puskával és egy géppisztollyal felszerelkezve lefegyverezte a pozsonyivánkai Metro áruház bevételét vigyázó biztonsági cég három őrét, és közel tizenhat milliót zsákmányolt. A rablók egy lila Jeep Grand Cherokee-val oldottak kereket, nem a könnyen és gyorsan lezárható közutakon át, hanem az áruház melletti mezőn keresztül szívódtak fel. (E sorok írója szerint ez a leghumorosabb része a történetnek.)

 

Igaz, zsákmányukkal nem pályázhatnak Az év fegyveres rablása megtisztelő címre, azt ugyanis azok az álrendőrök mondhatják magukénak, akik januárban Poprádon tartóztattak fel egy pénzszállítót, s így húszmilliót sikerült magukkal vinniük. A metrósoknak az első díjért vagy meg kellett volna várniuk egy szombati napot, mikor a karácsonyi bevásárlási lázban minden harmadik háziasszony akciós fúrógépet vásárol a férjének, vagy valami komolyabb helyen kellett volna próbálkozniuk.

 

Karácsonykor mindenesetre lesz miből ajándékot vásárolni... De az is lehet, hogy ügyvédre kell majd a pénz. A látszólag nagyon komoly, felkészült rablók ugyanis hibát hibára halmoztak. Egy Pozsonyhoz közeli tóba süllyesztették a rabláshoz használt terepjárót, holott mindenki, aki már végiglapozott egy Zsaru Magazint, az tudja, hogy a komoly fiúk fel szokták gyújtani a bűncselekményekhez használt autókat. Ráadásul a fegyvereket is dzsipben hagyták, holott minden második Columbo- vagy Derrick-filmben az az egyik központi probléma, hogy nincs meg az elkövetés során használt fegyver.

 

A legdurvább pedig – amin valószínűleg minden jóérzésű krimikedvelő kiakad – az, hogy a pénz közel harmadát már meg is találták. Nem fogják kitalálni, hol. Egy másik tóban, amellett a tó mellett, amelybe az autót elsüllyesztették. Öt milla úszkált a pontyok és csukák közt. Törvénytisztelő állampolgárként alapból bízom benne, hogy sikerül elkapni a rablókat, ezek után meg különösen. Aki olyan hülye, hogy a víz alá rejti az élete kockáztatásával szerzett pénzt, az megérdemli.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr341284760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása