Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2012.05.14. 06:59

1354. Telefonadó – a szlovák megoldás

Véreim, magyarok! A cégbejegyzés, a rendszám, és a számlanyitás után a telefonadóra is van szlovák megoldás. Hátránya, hogy csak lakosság egy része élhet vele, az viszont olcsón és jutányosan teheti ezt. És főként: adómentesen. A megoldás: O2 Paušál.
 
 
A magyar interneten és blogoszférában az elmúlt napokban-hetekben több olyan cikk/poszt is megjelent, mely hasznos tanácsokat ad arra, hogyan lehet megúszni a telefonadót, azaz, hogy az adók alól a török hódoltság óta szisztematikusan kibújni igyekvő magyar ember hogyan kerülheti el, hogy rövid szöveges üzenetei és hívásai után a már megadózott pénzéből két forintot az államnak kelljen adnia.
 
Akiket érint a dolog, azoknak mindenképp érdemes megnézni a nagyon színvonalas, pénzkérdésekről közérthetően író Kiszámoló blog posztját, vagy éppen a hvg.hu összefoglalóját. 
 
Ezek a tippek roamingos megoldást javasolnak. A legkisebb szlovák telefonszolgáltató, az Orange és a T-Mobile után kullogó  O2 egyik csomagja viszont megtakaríthatja a két forintot azoknak, akik a határ mentén élnek, ott, ahol még van szlovák térerő.
 
Az O2 Paušál (átalány) elnevezésű programjával ugyanis a szlovákiaival azonos áron telefonálhatunk Csehországba, Lengyelországba, Magyarországra, Ausztriába, Nagy-Britanniába és Írországba. 
Ha elfogytak az előfizetett percek, egy percnyi telefonátus tíz centbe kerül.
Az ajánlattal másfél évente juthatsz akciós telefonhoz, ha megváltoztatod a csomagod, vagy felmondod a szerződést, akkor sem büntetnek halálra, csak a telefon árát kell kifizetned.
Az SMS-ek száma korlátlan.
A 100 perces, Kék csomag 15 euróba kerül, a 150 perces Ezüst 20 eurót kóstál, a 300 perces Arany csomag ára 30 ojró, míg a 70 euróért magunkévá tehető Platina csomaggal mindenki annyit telefonál, amennyit akar.
 
A szolgáltató honlapján sajnos, nincs magyar menü, elég, ha a pénzed betolod, a nyelvi kiszolgálásodra központi szinten nem törekszenek. (Egyébként a két másikén sincs, pedig azoknak nagyságrendekkel több a pénzük, csak a szilveszteri SMS-ek árából megvehetnének két komplett copywriter céget.) A nagyon jó tutorial vidit is csak szlovákul feliratozták, ami jó, mert legalább a korlátlan smsezési lehetőségből profitáló siket kisebbségre gondoltak, ami jelzi, hogy nem teljesen érzéketlenek a kisebbségek iránt, de angol vagy német felirat nincs.  A határ menti O2 boltokban viszont mindenhol beszélnek magyarul, vagy ha nem, akkor majd fognak, ha megrohanjátok a boltokat.
 
Most kérem az O2 reklámosztályát, hogy a banxámlámra egy közepes összeget legyen olyan kedves átutalni...
szólj hozzá

Címkék: mobil magyarország szlovákia mobiltelefon adó o2 telefonadó

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr874507336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása