Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.03.30. 18:10

Miért nem jó ötlet Morvai Krisztina komáromi sétája?

Tegnap ezt a levelet kaptam a szerkesztőségi postaládámba (változtatások nélkül közlöm):

2010 március 31.-én, szerdán 18 órakor az Erzsébet-híd dél-komáromi hídfőjénél szabadtéri lakossági fórumot rendez a Jobbik komáromi alapszervezete. Az összejövetel célja tiltakozás a szlovákiai magyarellnes politika és a magyargyűlölet ellen. A rendezvényen részt vesz a dr.Morvai Krisztina EP-képviselő, a Jobbik államfőjelöltje és dr.Gaudi-Nagy Tamás a Jobbik igazságügyiminszter-jelöltje. A sajtótájékoztató után közös sétát teszünk Észak-Komáromba a Szent István szoborhoz.

Minden magyar testvérünket szeretettel várjuk!

Szebb jövőt!
JOBBIK Komárom

Kedves Krisztina!
Szeretném elmondani kegyednek, miért tartom rossz ötletnek az Ön és párttársai sétáját szülővárosomban. Természetesen, ön az Európai Parlament képviselőjeként, és az Európai Unió állampolgáraként oda megy, ahova akar, s ha ezt a schengeni övezeten belül teszi, még meg sem állítják a határon. S ha mondjuk 2008. szeptember 28-án tette volna ezt (ne tessék guglizni, nyájas olvasók, ezen a napon nem történt semmi különös, találomra böktem rá), azzal semmi gond nem lenne. (Sőt, ez a holnapi séta se lenne gázos, ha ön  valamelyik decens kiskosztümjében átsétálna ide, és megnézné a szobrot, a lakossági fórum előtt, vagy után, tüntetők nélkül.)

Komárom szép város, jókat lehet benne sétálni, és látnivaló is akad. A Megye utcán beülhetett volna egy cukrászdába, az Európa-udvarban leguríthatott volna pár sört, esetleg vmelyik környékbeli étteremben megebédelhetett volna. Utána fényképezkedhetett volna a Szent István-szobor tövében, opcionálisan esetleg Baló Györggyel is. Ön azonban nem sétált erre, s biztosra veszem, most is magasról szarná le Komáromot, ha éppen nem lenne kampány. De kampány van.

"Az összejövetel célja tiltakozás a szlovákiai magyarellnes politika és a magyargyűlölet ellen." Minden megnyilvánulás, mely a magyarellenes - az önök verziójában hiányzik az e betű - politika, és a magyargyűlölet ellen kíván tenni, üdvözlendő. Azonban önök a sétájukkal kurvára nem akarnak semmit tenni a szlovmagy viszony rendezése érdekében, s valószínűleg tudják is, hogy nem oldanak meg semmit vele (ennél csak az a rosszabb, ha nem tudják), csak "jól megmutatják a tótoknak", az egyetlen céljuk, hogy ezzel a demonstrációval szavazatokat szerezzenek maguknak a közelgő parlamenti választásokon. Már csak pár nap, be kell vetni mindent. Valamint államfőjelöltként megmutathatná, hogy "ügyesebb vagyok, mint egy Sólyom László", aki csak a híd közepéig jutott.

Kedves Krisztina, amire készülnek, azt úgy hívják: a kisebbségi kérdés kampánycélokra történő felhasználása. S ebben méltó társaivá lesznek Robert Ficónak és Ján Slotának, akik szintén csak kampánycélokra használják a kisebbségi kérdést, és az egész szlovmagy viszonyt, de megoldani nem akarják. (Az előbbi néha úgy tesz, mintha akarná, az utóbbi még ennyit sem.)

Az önök szavazótáborának nyilván tetszeni fog, hogy bevonulnak a "megszállt területekre", s úgy fognak tekinteni arra az 500 méterre, amit a hídtól a szoborig megtesznek, hogy azt majdhogynem vissza is foglalták. Robert Fico majd összehívja a biztonsági tanácsot, minden szlovák párt tart egy sajtóértekezletet, a Szlovák Nemzeti Párt kettőt, önök egy napra a szlovák lapok címoldalára kerülnek, aztán minden marad a régiben. S lehet, hogy titkon örülne, hogy ha esetleg önt is kitiltanák Szlovákiából, mert az még több szavazat+3 napirenden kívüli felszólalás az EP-ben. Ön az ELTE docense, nem pedig büfé-turul szakos tarisznyarák, ahogy Varánusz kolléga írta. Jó lenne, ha ennek megfelelően mérlegelne. Természetesen, kampányon kívül bármikor szívesen látjuk városunkban.

Üdvözlettel: Lashee
 

szólj hozzá

Címkék: kampány választás magyarország szlovákia választások komárom jobbik morvai krisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr561881621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása