Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2015.11.11. 07:14

Venni egy pártot...

Az esti mese jó dolog, de ha Boris Kollár naponta szeretné abszolválni ezt nyolc gyermekével, minimum egy helikopterre lenne szüksége – lehet, hogy van is neki –, e népes, bármely család számára büszkén vállalható számú gyermeksereget ugyanis nem egy, hanem hét anya szülte. Így már mindjárt más a leányzó fekvése – mondhatnánk némi malíciával. Ha elkezdjük beírni a keresőóriásba Boris Kollár nevét, a felkínált lehetőségek között az első kettő a gyermekeit érinti, a vagyona csak ez után következik. Az, hogy kinek, hol, hány gyermeke van, alapvetően magánügy, azért írjuk ezt le, mert Kollárról eddig leginkább azt tudtuk, kőgazdag, van egy rádiója meg egy síközpontja, meg ezze-azza, és amerre jár, nyomában „kivirágzik a szerelem fája”. A héten vett egy pártot is, hogy indulhasson a jövő évi parlamenti választásokon.


Legutóbb pártvásárlástól akkor volt hangos a hazai közélet piactere, amikor Nora Mojsejová, a valóságshowja mellett most már az adóügyeiről is ismert kassai vállalkozónő megvette Pavol Rusko szebb napokat is látott, egykoron nyolc százalékos, ám az utóbbi években már szó szerint döglődő pártját, az Új Polgári Szövetséget (ANO), amely még kormánypárt is volt, egy gorillás minisztert is adva e hazának. (Ilyenkor kötelező megereszteni egy „Lám, így múlik el…”-t.) Ám a párt Mojsejová alatt sem muzsikált jobban. Pártot alapítani macerás, 10 ezer aláírás kell hozzá. Kollár valószínűleg nem azért nem választotta ezt a megoldást, mert novemberben nem akar kint fagyoskodni az utcán, hanem mert az emberek nem biztos, hogy szívesem aláírtak volna egy olyan vállalkozónak, akinek egy karórája árából Bodrogszerdahelyen ikerházat lehetne vásárolni. A nemrégiben alakult pártok, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség, a #Sieť, Alojz Hlina Állampolgárokja, vagy éppen az újabban a Híddal kokettáló Šanca inkább az aláírásgyűjtős megoldást választották, hogy legalább így prezentáljanak némi támogatottságot. Kollárnak ez talán nem is volt fontos.


Ami a politikát illeti, e sorok írója szerint virágozzék minden virág, s aki akarja, mérettesse meg magát a parlamenti választásokon. Boris Kollár nem először próbálkozik a parlamentbe jutással. Legutóbb a 2010-ben, a valaha volt legviccesebb politikai alakulatnál, a Paliho Kapurkovánál csak 0,13 százalékponttal többet kapó, s így 0,70-es támogatottsággal végző Unió párt listáján indult. Az új pártról még korai volna bármit is mondani. Az biztos, hogy Kollár sikeres vállalkozó, politikailag azonban eddig finoman fogalmazva is nehezen olvashatónak, ha nem üresnek tűnt. Egyben azonban már most biztosak lehetünk: Kollárnak kiváló a humorérzéke, az új pártnak a Család Vagyunk nevet adta. Így, ha a hamarosan felpörgő választási kampány nem lenne tartalmas, legalább arra van esély, hogy humoros legyen.

 

szólj hozzá

Címkék: boris kollár

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr116766976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása