Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.07.05. 06:50

Magyar csomag: ahol a T-Com elrontja

A múlt héten levelet kaptam a T-Comtól. Hm, mi a csoda ez, a telefonszámlát már befizettem, az újnak meg még nincs itt az ideje. A borítékban kedves meglepetés volt: egy névre szóló levél, melyben az óriáscég megköszönte, hogy használom szolgáltatásait, és - mint hűséges ügyfél számára - rendkívüli ajánlattal álltak elő: havi 4.95 euróért kínálták  Magio televíziót, 37 százalékkal olcsóbban, mint a nem hűségeseknek.

Nézzük - szerintük - miért lenne ez jó nekem.
Azért, mert a Magio Sat Start csomagon kívül hozzám lesz vágva:
- több mint 40 ingyenes csatorna
- 3 hónap ingyen HBO
- egy kedvezményes programcsomag - vagy a HD, vagy a magyar csomag, 3 hónapig ingyen.

Ne is menjünk tovább. Nem vagyok tipikus tévénéző, mert általában hírcsatornákat nézek, ezek pedig számítógépen is követhetők, a 24 vége óta pedig a tévében nincs semmi, így a Magio televízió nem kínál számomra olyasmit, ami indokolná, hogy évi 60 eurót kifizessek érte. De a lakosság nagy többsége valszeg nem így tévézik.

Lássuk, mi van a Magio Sat Start alapcsomagban.  3 STV, 2 Markíza, 2 Joj, 2 CT, Prima, TA3 és a TV Lux. Hát, még jó, hogy ehhez adnak további 40 csatornát, mert ez így nem túl sok.

És ehhez vehetek magyar csomagot, az első három hónapban ingyen, aztán pedig - a honlap tanúsága szerint,1,95 ojróért RTL Klubot, m1-et, m2-t, Coolt, HírTV-t, Dunát, ATV-t és 4storyt vehetek. (TV2-t nem, az NCIS-t hol fogom nézni, mi?)

És itt a probléma. A legtöbb magyar számára nem olyan fontosak a Magio által kínált egyéb előnyök, mint az, hogy a magyar csatornákhoz hozzájussanak, akár a fentiekhez, akár másokhoz. Ha lehet, minél olcsóbban, és minél többhez. Aki egy olyan országban, ahol a lakosság (még) 10 százaléka magyar, összeállít egy olyan alapcsomagot, amelyben nem hogy tíz százaléknyi magyar csatorna nincs, hanem 0%, és van bőr a képén a magyar csatornákat pluszpénzért kínálni, az aztán a hétfői "poradán" méltán izzadhat, mikor a sales igazgató  lila fejjel tajtékozva megkérdezi, hogy Janko povedz prečo to kurva Magio sa nepredáva lepšie na Južnom Slovensku. Hát ezért.

A T-Com, úgy látszik, már elfelejtette az Eurotel kudarcát. Azt, hogy miért vett a Dél-Szlovákiában élők többsége Globtelt, ami most Orange. Azért, mert a mobiltelefónia beindulása idején ők hirdettek az Új Szóban, és ők kezdtek el magyarul hirdetni Dél-Szlovákiában. Mire a másik észbe kapott, elszalasztott egy piaci lehetőséget.

Az Orange-nál (FiberTV) valamivel jobb a helyzet, ők az m1-et és az m2-t az alapcsomag részeként kínálják, viszont náluk csak RTL Klubot lehet venni, meg két Dunát (azaz a Duna II. Autonómiát is, ami azért egy szlovák cégtől legényes, egyébként ennyit tud a legkiterjedtebb programcsomag).

Szóval, üzenem az illetékeseknek, hogy ez nem szerelem, ez biznisz, ha kell a pénzem, adjanak érte sok magyar csatornát alapból.  
 

szólj hozzá

Címkék: tv magyar orange televízió t com

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr702130068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása