Tegnap T.-vel a komáromi Európa Udvar nevű giccstelepen található Black Cat Irish Pubban is megfordultunk, ahogy a városban mindenki ismeri: az "ájrisban". Ifjabb koromban soxor italoztunk itt barátaimmal, viszont az utóbbi időben nem jártam ott.
Én Extra Dry Martinit fogyasztottam, T. pedig édeset. Mikor a pincérnő elindult a pulttól, már láttam, hogy baj lesz. Ui. mindkét pohárban citromkarika úszott, holott az Extra Dry-ba olívabogyó dukál. Úgy ám. Írországban is, Komáromban is.
Nem vagyok az a típus, aki fesztivált rendez a vendéglőkben, ha..., egészen addig, amíg a pacal helyett homárt nem hoznak, bár a sörcsapolásra kényes vagyok. A Kossuth Lajos sugárúti Mignon "cukrászdában" a bunkó Ágival emiatt eleinte számos összetűzésem volt. Előfordult olyan is, hogy a kurvaévás korszakában gyakran mindig félrészeg (vagy tán egészen az) Tamáskát nekem kellett visszafognom, mert ő még inkább zokon vette az alácsapolást.
Most se mondtam, hogy vigye vissza, tegyen EGY MÁSIKBA olivát, és tanulja meg egy életre, hogy..., de a kutyafáját, hát ez fent van az interneten, meg a pincériskolában is biztos tanítják. Ő miért nem tudja?
Én Extra Dry Martinit fogyasztottam, T. pedig édeset. Mikor a pincérnő elindult a pulttól, már láttam, hogy baj lesz. Ui. mindkét pohárban citromkarika úszott, holott az Extra Dry-ba olívabogyó dukál. Úgy ám. Írországban is, Komáromban is.
Nem vagyok az a típus, aki fesztivált rendez a vendéglőkben, ha..., egészen addig, amíg a pacal helyett homárt nem hoznak, bár a sörcsapolásra kényes vagyok. A Kossuth Lajos sugárúti Mignon "cukrászdában" a bunkó Ágival emiatt eleinte számos összetűzésem volt. Előfordult olyan is, hogy a kurvaévás korszakában gyakran mindig félrészeg (vagy tán egészen az) Tamáskát nekem kellett visszafognom, mert ő még inkább zokon vette az alácsapolást.
Most se mondtam, hogy vigye vissza, tegyen EGY MÁSIKBA olivát, és tanulja meg egy életre, hogy..., de a kutyafáját, hát ez fent van az interneten, meg a pincériskolában is biztos tanítják. Ő miért nem tudja?
Le is fényképeztem:(