Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2008.12.07. 06:40

Hova ne menjünk sörre Komáromban?

Tegnap este nem akartam dühösen posztolni, mert annak semmi értelme, viszont ha visszagondolok a tegnap estére, dühöm semmivel sem kevesebb, így a műszakkezdetig hátralevő pár percben feltolok egy tanácsot arról, hova ne menjünk sörre, ha Komáromban vagyunk. (Van egy csomó tippem, de most csak a hetes lakótelepen, a Hajós bevásárlóközpont emeletén levő Top Presszóról szeretnék beszélni.)

Szombat este barátaimmal ezen a helyen jöttünk össze, mert szívesen fedezünk fel új helyeket. Én már párszor jártam itt korábban. A pincérnő kijön, kihozza a söröm, ami 26 koronába kerül, ez nagyon jó ár, még Komáromhoz képest is, nemhogy Pozsonyhoz. Igen ám, de amikor a következőt rendelnénk, hát a néni sehol. Nem áll a söntésnél, mintha a föld nyelte volna el. Ott ül egy asztalnál, és a vendégekkel smúzol. Jó, ha a személyzet barátságos, de munkaidőben én sem ülök le az ismerőseimmel beszélgetni.

Tekingetünk arra felé, integetünk, kacsingatunk, semmi. Aztán egy örökkévalóságnak tűnő negyedóra után elszakad a cérna, átszólok neki két asztal felett, hogy én speciel egy nagysört szeretnék. Kihozza, és azt mondja, hogy máskor oda is lehet ám jönni, úgy gyorsabban lehet rendelni. Hát az eszem megáll, bazmeg! Három évtizedig abban a tévképzetben éltem, hogy a pincér arra van, hogy egy kocsmában kihozza a sörömet... Legközelebb majd bemegyek, hogy elnézését, csapolhatok magamnak egy sört?
Szívesen fedezünk fel új helyeket, de a jövő hétvégén valszeg újra ott gyűlünk össze, ahol szoktunk.
szólj hozzá

Címkék: kocsma

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr331285376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása