Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2007.03.26. 11:18

közlekedés - kiket utálok?

És akkor folytassuk közlekedési témával. Akik a közlekedési táblákat rakják ki, balfaszok. Dunaszerdahely előtt, a 63-ason építkezés folyik. A ki- és behajtó teherautók és munkagépek miatt ki van rakva egy 70 káemhás sebességkorlátozást jelző tábla. Egyébként 90-el lehet itt menni, de mivel az út széles, és a zsandár nem tud hova elbújni, min. 120-szal mennek itt az autók. Indokolt tehát a sebességkorlátozás, mert gondolom, egyik Volkswagen Polo, Skoda Felicia, de akár S-es Merci sem szeretné egy kővel megrakott 813-as Tatra első és második kereke közt végezni. Igen ám, de a dolgozók pénteken fél négykor leteszik a lapátot, és hétfő reggelig kurvára semmi nem hajt se ki, se be az építkezésről. A tábla meg ott van. A gépkocsivezetőnek nincs felülbírálati joga a közúti közlekedés jelzéseit illetően, tehát akár éjszaka, akár szombat-vasárnap hetvennel kell mennie. Pedig csak annyit kellene tennie az illetékes közútkezelőnek, hogy kirak egy kiegészítő táblát, hogy „Munkanapokon 6 és 16 között”, és akkor minden fasza. De minek ez a luxus, hadd szívjon a hülye autós, nem igaz? És a rendőrt meg nem győzöd, hogy szombatra virradóra mehetsz arra kilencvennel, mert olyankor nem építkeznek. Azt fogja mondani, hogy ott a tábla. És jogilag igaza lesz. Azt, hogy egy butaság miatt ugrott kétezer koronád, senkit nem fog érdekelni, épp olyan elbírálás alá esel, mint ha óvoda mellett mentél volna hatvannal.

 

Utálom továbbá azokat, akik lakott területen, mikor én a hatvanast betartva közlekedem, leelőznek. 

 

Azokat is rühellem, akik egy széles úton indokolatlanul hetvennel szüttyögnek, és nem húzódnak le, hanem lehetőség szerint a középső felfestésre tapadnak. Mikor vezetni tanultam, én is lassan jártam, de mindig az úttest jobb szélére húzódva.

 

Vasárnap, és csak mosott szájjal azok kinyalhatják a seggemet, akik városban kötelező fényjelzés nélkül hirtelen lekanyarodnak. Nemrég majdnem belementem egy 120-as Skodába, amelyik az út kellős közepén, minden előzetes jelzés nélkül hirtelen padlófékezett. De nem azért, mert váratlanul elélépett egy ikerterhes kismama, vagy Pistike kiszaladt az elgurult labdája után. Nem. Csak nekilátott a parkolási manőver megkezdésének. Index, az meg minek, mi.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr851285071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása