Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.08.29. 19:50

gázpisztoly

www.pistole.sk

www.pistole.szm.sk

A fenti két címen gázpisztolyok rendelhetők. A szabályozás nálunk nem olyan szigorú, mint a szomszédos Magyarországon, ahol ezeknek a cseppet sem veszélytelen játékszereknek a birtoklása komoly(nak látszó) engedélyeztetési eljáráshoz kötött. Az utóbbi időben sajnálatosan elszaporodott magyarverések miatt többen vannak, akik nem érzik magukat biztonságban. /Az én ismeretségi körömben is, és nem csak lányok. Megdöbbentő, hogy a mocskos szlovák fasiszták senkit sem kímélnek./ Nekik szeretnék segítséget nyújtani a fentiekkel.

Ha valaki gázpisztoly vásárlására szánja magát, ajánlom, hogy acélból készültet vegyen - ugyebár a gázpisztoly a normál stuka lebutított verziója, csövében gázterelővel. A spiáterből készítettek ugyanis akár egy esésnél (vagy nem rendeltetésszerű használat, pl. pofánvágás esetén) könnyen megsérülhetnek, lepattanhatnak. A Bruni modelleket - a pistole.szm.sk oldalon tömegével - nem ajánlom, azok szarok.

Ajánlom viszont a Röhm  és az Umarex termékeit, és van egy nagyon brutális magyar gyártmány, ezt is érdemes megnézni. És persze ott van az egykor volt magyar hadiipar büszkesége, a FÉG, nekik is van gázpisztolyuk. Nem tudom, mit tud, ilyent még nem használtam.

Ha már egyszer, akkor ajánlom a Flash töltényeket, ezeknek 3x akkora torkolattüzük van, mint a normál patronnak, utcai harcban olyan, mint egy kis lángszóró.

A nyitrai esetben az /is/ a vérlázító, hogy akármelyikünk csaját megverhették volna. Ettől pedig mindenki bepöccen.

A tettesek egyelőre nincsenek meg, ez a legfrissebb hír a témában:

Polícia doposiaľ neodhalila
páchateľov, ktorí v piatok v Nitre lúpežne a zároveň s národnostným
motívom prepadli 23-ročnú študentku. Pátranie po páchateľoch stále
pokračuje.
Podľa informácie hovorcu Krajského riaditeľstva PZ v Nitre
Miloša Fábryho nasadila polícia značné sily a prostriedky, aby
páchateľov vypátrala a zadržala. Vyzvala aj verejnosť, predovšetkým
obyvateľov Nitry, aby pomohli akýmikoľvek poznatkami o podozrivej
dvojici - mladých mužov s vyholenými hlavami, ktorí sa v piatok ráno
pohybovali v Brezovom hájiku v Nitre. Pomôcť môžu aj ľudia, ktorí
videli policajné identikity oboch mladíkov, ktoré niektoré médiá
uverejnili. Svoje podozrenia alebo iné poznatky môžu oznámiť na
policajné číslo 158. Polícia všetky tieto informácie preverí.

Most akkor mi legyen? A kezdjek el félni abban az országban, ahol az adómat fizetem? Ezt az örömet nem fogom megszerezni ezeknek a rohadékoknak.

 

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr391284909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Császár Árpád 2009.04.22. 18:00:41

Helló!Akár hiszitek akár nem,a tótoktól nekünk is rettegni kell a gúnyhatárokon belül!Egy többségben tótok által lakott településen nőttem fel Vác mellett,nálam több vesénrugást kevesen kaptak(mert nyíltan felvállaltam azt ami ezeknek a tátrai patkányoknak nem tetszett) Kérdés:szLOVÁKIÁBAN(direkt kis betű)nem kell viselési engedély a gázpisztolyhoz? Üdv:Árpád "MAGYAR"ORSZÁGRÓL!
süti beállítások módosítása