Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.05.23. 11:34

Gengszterújságírást, összeesküvést emlegetnek

Attól, hogy valakinek a Honda Gold Wingje mellett egy Dodge Viper is parkol a garázsában, és emellett polgármester, még lehet ritka nagy barom. (Sőt, olykor még ennyi sem kell hozzá.) Különösen igaz ez a (megint a) miniszterelnöki bársonyszékre pályázó Ján Slota esetében, aki a hétvégén ismét bemutatta, mit várhatnánk, ha ez a jelenleg csekély valószínűséggel bíró esemény bekövetkezne június 17. után.

 

A Felső-Vág mente erős embere ezúttal egy főként chopperes célközönség által látogatott pozsonyi vendéglátó-ipari egységben „ittasult meg”, de nem a Szlovák Nemzeti Párt választási preferenciáitól, hanem – sajtóbeszámolók szerint – konyaktól. Ám társadalmunk jól tolerálja az alkoholfogyasztást, ráadásul arról sincs hír, hogy a nemzeti vezető utána még volán mögé ült volna, hogy ütközzön vagy rendőrökkel versenyezzen, mint más kollégái, így önmagában az, hogy egy pártelnök lerészegedett, még nem nagy durranás, hisz ugyanezen a hétvégén Csehországban vezető politikusok ököllel estek egymásnak, holott tudták, hogy a terem tele van operatőrrel és fotóssal. Ám a legnemzetibb pártvezető az utolsó pohár felhajtása után nem támolygott el a zsolnai gyorshoz, hogy megpróbáljon kijózanodni, nehogy lényegesen fiatalabb, harmadik felesége nekiálljon a sodrófával, hogy: Te részeg disznó... Nem. Ő trágár módon sértegetni kezdte a söröző magyar vendégeit, a nyomdafestéket ugyan jól tűrő, ám a jelen írásban mégis kerülendő kifejezésekkel illetve őket, az egyiküket állítólag le is köpte. A teljesség érdekében nem hallgathatjuk el, ámokfutásának volt egy, a magyar választók számára kétségkívül szimpatikus, ám saját hívei körében vélhetően osztatlan tetszést nem arató megnyilvánulása is: a Magyar Köztársaságot éltette. A nagy államférfijelölt nem nélkülözte az önreflexiót sem. Én úgy gondolom, nem vagyok részeg, mint a disznó – mondta állapotával kapcsolatban.

 

Pártja persze teljes mellszélességben kiállt Slota mellett. (Nem csoda hisz nem is olyan régen megmutatkozott, hogy nélküle az SNS olyan, mint a vőlegény, anélkül a lényeges szerszám nélkül, hogy egy másik nagy politikai gondolkodót idézzek.) Az egészet a nemzeti párt elleni támadásnak tartják. Gengszterújságírást, összeesküvést emlegetnek. Nem értem. Ha egy víz-, gáz- és központifűtés-szerelő, vagy egy szoftverfejlesztő berúg, és beszól valakinek, másnap legfeljebb bocsánatot kér, és kész. Ha egy politikus néz a pohár fenekére, mindjárt összeesküvést emleget. Pedig egyszerűbb lenne azt mondani: bocs, ezt elcsesztem.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr261284884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása