Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2005.11.14. 11:08

Soboňa megmutatja-e?

– Szeretlek, Márta! – mondta a sokak által tisztelt férfi a barna hajú nőnek. – És köszönöm, hogy mellettem állsz a nehéz (földrajzi) helyzetekben.

 

– Én is szeretlek, Iván, de nem Mártának, hanem Silviának hívnak! – válaszolta a gondterhelt köztársasági elnöknek a felesége. – Még jó, hogy nem mondtad annak a Traian nevű csávónak, aki a héten itt járt, hogy Bulgária köztársasági elnöke. A Sztipével is hogy jártál a múltkor…

 

– Hagyjuk ezt most, sajtótájékoztatót kell tartanom, Paľoval és Mikivel egyetemben, arról, hogy jól működik-e a titkosszolgálat. Ez is a magyarok miatt van.

 

S miközben az ország első embere az ország második és harmadik emberével karöltve megtartotta a hét a legunalmasabb sajtótájékoztatóját – álmaimban egy nagyon elcseszett három tenor koncertként tér vissza –, a parlament hölgytagjai, később az oda akkreditált újságíró hölgyek, s nyomukban Szlovákia minden asszonya azon kezdett izgulni, Viliam Soboňa megmutatja-e.

 

Nemrég a HZDS másik erős embere, aki szintén Viliam, de Veteška, azt mondta, hogy prostituáltak is vannak a parlamentben. Erre fel – ha már az antidiszkriminációs törvény ugrott, hát legalább a gesztuspolitizálás jegyében – létrehoztak egy peep showt is, hölgyek részére. Ez ugyan még nem teljes esélyegyenlőség, mert itt csak nézni lehet, de a kereszténydemokrata házelnöknél elég nehéz volt ezt is átverni. Itt kellett volna ország-világ színe előtt megmutatni Viliam Soboňának.

 

 – Meg fogom mutatni! – jelentette be jó előre, már a múlt hétvégén a HZDS Besztercebányai kerületi megyefőnök-jelöltje. Csütörtökön Szlovákia minden, magára valamit is adó sajtótermékének munkatársa ott tolongott a T. Házban, a hölgyek voltak többségben. Ám csalódniuk kellett: Viliam Soboňa nem mutatta meg. Azt mondta, nincs is neki. Mármint bizonyítéka arra nézve, hogy a titkosszolgálat megfigyelte volna Simon Zsoltot.

 

Ján Slotának szintén nem voltak bizonyítékai, de ez őt sosem izgatta. A héten újfent ércnél maradandóbb igazságot mondott. Szerinte ez az egész felhajtás a titkosszolgálat körül a magyarok miatt van. Ők rejtették a poloskát is a saját konzulátusuk falába, Simon meg egyenesen megkérte az Agrotrade két legrosszabb arcú állatgondozóját, hogy kövessék őt. Így akarják lejáratni az országot. Úgy látszik, a nemzetiek vezére még hozzá képest pofátlanul fiatal felesége mellett is folyton a magyarokra gondol. Hiába, ha valaki szeret valamit, attól nehezen tud elszakadni.

 

Pavol Rusko is így van a tévézéssel. Bár Rusko újságíró, Soboňa pedig orvos, úgy látszik, ugyanazon a marketing gyorstalpalón szereztek másoddiplomát, ugyanis a pártpreferencia-csökkentés hazai aranyérmese a héten azzal sokkolta a közvéleményt, hogy be fogja mutatni egy home videoját, melyen Iveta Henzélyovával látható, az elhagyott ANO-székházban. Ám Soboňával szemben ő tényleg megmutatta. A minősége ugyan nem volt a legjobb, de hát Rusko nem Rocco Siffredi, Henzélyová sem egy Maya Gold. Ha már ez embernek nincs egy saját tévéje, akkor mindent meg kell tenni, hogy tartsa a kapcsolatot a választókkal. Éppen ezért a jövőben a csallóközi tékákban is kölcsönözhető lesz a DVD, magyar dubbinggal.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr71284758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása