Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2004.04.16. 11:47

Elnök és királynő

Pozsony. Szombaton nemcsak köztársasági elnököt, szépségkirálynőt is választunk. Ráadásul nemcsak Szlovákiában, hanem a szomszédos Csehországban is erre a napra tették az ország legszebb hölgyeinek vetélkedését. Így aki nem a hírtelevízió választási műsorait fogja figyelemmel követni, az kapcsolgathat a Nova és a Markíza között, ez a két televízió ugyanis élőben közvetíti a két szépségversenyt.

A Miss 2004-re való felkészülés már január 13-án kezdetét vette, ekkor tartották Kassán az első regionális válogatást, melyet Besztercebányán, Nyitrán és Pozsonyban is megismételtek. A versenyre idén is több ezren jelentkeztek, a bekerülés feltételei ugyanis nem túl nehezek. Csak 170 cm feletti, 18 és 24 év közötti, szlovák állampolgárságú, gyermektelen hajadonok jelentkezhetnek. Ilyenből vélhetően rengeteg van az országban, mintegy ezren jelentkeztek is. Közülük választották ki azt a 12 lányt, akiket január 24-én a sajtó képviselőinek is bemutattak. Lapunk információi szerint magyar nemzetiségű nincs köztük. A szépségkirálynő-jelöltek aztán több összpontosításon is részt vettek, hisz a több órás verseny lelkileg és állóképesség szempontjából egyaránt igényes.

A verseny zsűrijét a szervezőkön és a szponzor cégek képviselőin túl a szlovák showbusiness csillagai alkotják, de természetesen a nézők is hangot adhatnak véleményüknek. Szavazni a verseny hivatalos honlapján, a www.miss.sk-n lehet, valamint rövid szöveges üzenet formájában a verseny ideje alatt. A verseny győztese a szervező produkciós ügynökségtől egymillió korona értékű exkluzív szerződést kap, melyet egy luxus BMW-ben vihet haza. Ezen kívül magáénak tudhat egy külföldi luxuskörutat is.

Csehországban viszont véres esemény árnyékolja be a szépségversenyt. Szerdán az egyik szépségkirálynő-jelölt vőlegényét, egy 34 éves teplicei vállalkozót volt felesége agyonlőtte. A férfira annak irodája előtt lőtt rá, legálisan tartott fegyverével, majd önmagával is végzett. A nő készült a gyilkosságra, és búcsúlevelet is hagyott.

Az érintett hölgy, Lucie Králová visszalépett, így Karlový Varyban csak tizenegy lány küzd majd a koronáért.

 

szólj hozzá

Címkék: elnökválasztás szépségkirálynő államfőválasztás szépségkirálynő-választás

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr971284598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása