Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.09.12. 18:26

0928 hétvég

Szombati írás, nem tükrözi a mai belügyi és MKP-s sajtótájékoztatón elmondottakat, csak még nem volt időm feltenni. 

 

 Nem férfi, aki nem jön Nyitrára! És most nem arra szeretne buzdítani e sorok írója, hogy népi vagy urbánus szocializációnktól függően kaszára-kapára vagy éppen baseballütőre kapva induljunk elégtételt venni a megyeszékhelyre a magyarverések miatt.  Aki férfi, az tudja, hogy még négy napja van, hogy ellátogasson a legrangosabb hazai autókiállításra, melynek tizennegyedik alkalommal ad otthont az utóbbi időben leginkább a sajnálatos esemény kapcsán emlegetett nagyváros. 35 szlovákiai premier, 4 világpremier, meglehetősen vonzó kínálat, még egy kiadós verés árnyékában is.

Ha önök is úgy döntenek, hogy nekiindulnak, akkor azért óvatosan telefonáljanak magyarul, és vigyázzanak a nagypapára is. A nemrégiben megrendezett mezőgazdasági szakkiállításon ugyanis kapuzárás után találtak egy ottfelejtett öregurat. Kommunikációs nehézségei voltak – állt a hírügynökségi jelentésben –, ami politikai korrektségre nem törekvő megfogalmazásban így hangzik: egy kukkot nem tudott az államnyelven. Egyetlen szerencséje az volt, hogy szülőfalujának szlovákul is ugyanúgy hangzik a neve, mint magyarul... Holnap pedig Miss Tuning 2006 eredményhirdetés. (Az F pavilon előtt lesz, nehogy lekéssék.) Azt ugyan nem tudom, hogyan fogja abszolválni egészségkárosodás nélkül a győztes hölgy a bemutatót lenge öltözetben. A legpraktikusabb talán az lenne, ha autószerelő overallban venné át a díjat, ugyanis az egész hétvégére meglehetősen hideg időt jeleztek az időjósok. Így a más(od)ik tipikus férfitémának befellegzett.

A mélyen dekoltált ruhadarab viselőjét a tüdőgyulladás kockázatának teszi ki, a spagettipántos felsők által szabadon hagyott gömbölyű vállakra kardigán borul jótékonyan, a vesebaj árnyékában a topra második réteg kerül, s óvatosabbak a csípőnadrágok is. Ma nem írunk a nőkről. Jöhet a foci. 

Szerda. Szlovákia–Csehország. Azt hiszem, abban megegyezhetünk, minimum felejthető produkciót volt alkalmunk látni a hazai csapat részéről. A csehek diktáltak, a hazaiak meg összevissza futkostak a pályán, olykor mintha fogalmuk sem lett volna arról, mi történik körülöttük. Sokkal érdekesebb volt a mérkőzés politikai körítése. A két cseh kormányfő – mármint a leköszönő, a mi Robertünk személyes jó barátja; és az éppen (ki tudja, meddig?) hivatalban levő, a mi Robertünk nem olyan jó barátja – ugyanis egyidejűleg érkezett a szlovák fővárosba. Nehogy má’ kihagyjanak egy ilyen (nekik) jó meccset, ráadásul itt a szomszédban. A sajtó által leginkább ostorozott miniszterelnök nagyon ügyesen kezelte a problémát, jobbjára a jobboldali, baljára a baloldali politikust ültette. Ez volt azonban minden, amit sikeresen tett a diplomácia frontján (ezen a héten). Brüsszeli látogatása – az első „rendes” külföldi útja – inkább kínosnak volt mondható. Sajtóbeszámolók szerint példátlanul hűvösen fogadták, José Manuel Barroso a közös sajtótájékoztatójukon pedig szinte kioktatta őt. Fico Brüsszelben nem szokványos arroganciával reagált, ám leginkább egy durcásan feleselő kisdiák benyomását keltette. Elmondta, az SNS kormánytagságának semmi köze a magyarellenes incidensekhez, nézzük csak meg, mik történtek Magyarországon. Önök hallottak róla, hogy Magyarországon szlovákokat vertek volna?

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr731284915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása