Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2006.05.16. 16:54

Mikulás Černák és társai perét ma tárgyalták

Ma Sabinovban, ott, ahol a katonai börtön van, gyanús fehér port találtak az ivóvízforrások körül. Az anyagot Kassára szállították elemzésre. Vajon mi lehetett?

Lipótváron, ott, ahol az a nagyon zorall sittkó van, ahol a Pápay-gyilkossággal vádolt legények is raboskodtak, 14, 15 és 16 éves legénykéket értek lopáson. Kábelt akartak lopni szerencsétlenek. A rossz trancendenciája valósul meg a városban? Ezek biztos nem olvasnak Baudrillard-t.

Én nem írok utálólistát, mint a Nándi nevű erdélyi blogger, bár ezúton is forró kézszorításom küldöm neki, főként a "vászontáskás, epilálatlan székely lányok" kitételért, de az ilyeneket nagyon utálom. Hétvégén a Zólyomi járásban levő Budčában élő 22 éves Miroslavnak nem sikerült becsajoznia, ezért vasárnap berángatott a házába egy fiatal nőt. A korát a rendőrök nem közölték. Megverte, majd megerőszakolta. A faszi 7 és 15 év között kaphat. Remélem, a felső határhoz közelebbi időt tölti majd a rács túloldalán.

Tegnap Besztercebánya kellős közepén egy halott férfit találtak. Nem volt rajta külsérülési nyom, csak úgy meghalt. Mint utóbb kiderült, természetes halállal.

Az ANO ifjúsági tagozata ma mobilizációs kampányba kezdett. Ha-ha

A korrupt trencséni ortopéd-főorvos perét június 15-re napolták. Ilyen alapon az orvosok legalább fele bíróság elé állhatna. Sajnos.


Egy hetvenéves faszit elítéltek szexuális zaklatásért 2,5 évre, jogerősen. Szerintem több kortársa irigyli.

Na eddig lúzerfiúkról írtam, jöjjön végül a nap híre. Mikulás Černák és társai perét ma tárgyalta a Poprádi Járásbíróság. Mint ismeretes, a besztercebányai, és majdnem az egést közép-szlovákiai alvilág fejének számító Černákot ezúttal egy gyilkossággal és egy gyilkossági kísérlettel vádolják - ezúttal. Érdekesmód, mindannyian ártatlannak érzik magukat. Az egyik "közereműködőt" pedig a Lojzo Čistič nevű, jelenleg életfogytját tőltő bérgyilkos testvérének meggyilkolásával vádolják. Karol Szatmárynak is lenne mondanivalója az ügyekkel kapcsolatban, de őt május 4-én Komáromnál a Vágból fogták ki. Ő már nem fog beszélni.
Ma a tárgyaláson Černák sofőrje még a Gorilla becenéven ismert Milan Holáň ügyét is előhúzta, de ez már olyan szinten bonyolult, hogy ebbe nem bonyolódunk bele.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr341284881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása