Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2014.01.20. 20:05

1558. A sajtószabadság a Smer szerint

A jövőben konzultálni kell a megyei hivatallal a megyei fenntartású szervezetek és intézmények vezetőinek, mielőtt nyilatkoznának a sajtónak. És ez nem valamilyen közép-amerikai diktatúrában hír, hanem Trencsén megyében. Igen, itt nálunk.

Nem valami hírlapi kacsáról van szó, a hírt a SITA hírügynökségnek maga Jaroslav Baška, frissen megválasztott megyefőnök, smeres parlamenti képviselő, volt védelmi miniszter, korábban védelmi államtitkár (szal egy igazi pártkáder) is megerősítette. Ez azt jelenti, hogy a megyei fenntartású kórházak, nyugdíjas otthonok, középiskolák igazgatói nem nyilatkozhatnak előzetes „egyeztetés” nélkül a jövőben. A megyei hivatal dolgozói sem.

jaroslavbaskatasr.jpg

Az egy dolog, hogy ezzel rohadtul megnehezítik a Trencsén megyében dolgozó kollégák munkáját, hisz kétszer annyi ideig fog tartani beszerezni egy megyei anyagot. De ezzel „visszakiskorúsítják” az intézmények élén álló, felsőfokú végzettséggel és vezetői tapasztalattal rendelkező embereket. Képzeljük csak el, hogy egy újságíró augusztusban összeállítást készít arról, hogy hányan kezdik meg a középiskolai tanulmányaikat szeptemberben. Felhívja a trencséni gimnázium igazgatóját, aki azt fogja felelni, hogy nem tudom, meg kell kérdeznem a megyétől. Hát nem baromság ez?

Azt meg, hogy kotleba „rendezvényszervezői” kidobták Vasik Jánost a megyei közgyűlés üléséről, gondolom, mindenki olvasta már.  De míg ott egy szélsőséges bunkóról van szó (persze, ez nem mentség), addig itt egy européer szociáldemokrata (szoci áldemokrata) politikusról….

szólj hozzá

Címkék: sajtó megye cenzúra sajtószabadság Smer Jaroslav Baska Trencsén megye

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr95772474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása