Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2010.09.25. 06:50

Kétfarkú Híd Párt?

Nem tudtam eldönteni, mi az az indulási anyag a csütörtöki Új Szó címlapján – a "Nagy József nyerte az utolsó tárcát" című cikk. Mivel az Új Szó nem vicclap, csak arra tudtam gondolni, hogy
a, Demecs Péter, a cikk szerzője valami nagyon durva tudatmódosító szert fogyasztott
b, egy magyar ősöktől származó, de elvakult szlovák nacionalistává lett nyomdász bosszúból átírta a tudósítást, mely eredetileg a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról szólt, és az MKKP helyébe mindenhova beírta azt, hogy Híd.

"Hosszadalmas egyeztetések után a Híd tegnap közzétette: a párt parlamenti képviselőjét, Nagy Józsefet jelöli a környezetvédelmi tárca élére. Két jelölt akadt a posztra, a másik Juhos Ferenc, Nádszeg polgármestere volt. Értesüléseink szerint mindkettőjüket külön-külön hallgatta meg a párt elnöksége kedden, egyfajta „környezetvédelmi vizsgán” vettek részt. Végül Nagy járt sikerrel." Eddig a cikk, az egész itt olvasható.

Elképzelem, hogy egy releváns szakmai tudással már önmaga által bevallottan sem rendelkező gépészmérnök; a szociológiát interdiszciplinárissá tágító, szintén nem gyakorló szociológus; egy ügyvéd; egy városházán praktizáló nőgyógyász; egy turbó képviselői asszisztens vallat egy építési vállalkozót és egy polgármestert a környezetvédelemről. Esetleg az osztályfőnök úr még oda is szól: Ferike/Józsika, ne puskázz, mert lenyomok egy sallert.

Ez is nagyon durva: "Meg kívántuk volna szólaltatni a miniszteri jelöltet is, ám telefonja tegnap már Czuczor Nóránál (aki egy tegnapi körlevelében már brífingnek nevezte a sajtótájékoztatót, nyelvi szinten is megvalósítva a magyar-szlovák együttműködést - ez nem az idézet része), a párt szóvivőjénél volt, így nem tudtuk tőle megkérdezni, mennyire tartja magát szakértőnek e poszt betöltésére."

Remélem, ez csak egy fedősztori arra, ami valóban történt. Mert sokkal rosszabb, ha valóban így volt.

(Egyelőre ne írjuk le Józsefet, csak azért, mert nyersen eszi a halat /forrás: nagyjozsef.sk , egyébként írjon kommentet, aki tudja, mi történik a képen/, mert a mindenki által, e sorok írója által is neschopnýnak tartott Galko is várakozásainkon felül teljesít a védelmi tárca élén. De tessék mondani, a párt holdudvarában nem akadt volna egy ember, aki esetleg ért is ehhez a dologhoz? Engem az sem zavart volna, ha szlovák, csak szakember legyen. József is az, az építőiparban.)

∗∗∗

Ahogy korábban jeleztük, a Most-Híd kevéssé foglalkoztat bennünket, így a jövőben sem fognak gyakran vendégeskedni e blogon, de ha már így róluk írtunk: Veres István e cikkéből megtudhatjuk, kik Bugár Béla tanácsadói. Amikor ezt a cikket olvasom,  mely válasz erre a cikkre,  azon töprengek, Bugár Bélának nem kellenének-e olyan tanácsadók, akik egy ilyen nagyon gyönge, voltaképpen érzelgős szöveget esetleg a következő napra is meg tudnak írni, nem pedig egyhetes Verspätunggal?

szólj hozzá

Címkék: híd most bugár béla most híd nagy józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr782321703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása