Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2014.10.16. 20:51

1643. Ultrahangos kutyariasztó tízezerért? Ne légy hülye!

Augusztus vége óta folyamatosan jön a spam mappába, hogy vásároljak ultrahangos kutyariasztót, most csak 9999 forintért. Hát, ennyiért ingyen van, a hülyének is megéri. Elmondom, miért nem fogok. pitbull.jpg

Erről a levélről van szó, lehet, hogy te is megkaptad már:

Rengeteg a kutyatámadás mostanában

Nem múlik el úgy hét, hogy ne hallottunk volna valamilyen brutális kutyatámadásról. Sajnos sok a kóbor vagy a nem megfelelően tartott, agresszív eb.

Legnagyobb veszélyben a gyermekek vannak, fiatalok, akik nehezen ismerik fel a veszélyt. De a kocogók, kerékpárosok, vagy futárok sincsenek biztonságban.


A biztonságos megoldás: Ultrahangos kutyariasztó!

A kutyariasztóval elriaszthatod az agresszív, támadó állatokat. Erős hangja elviselhetetlen számukra. Akár 15-20 méterről is hatásos, mielőtt a kutya a közvetlen közeledbe érne.
A riasztóval megvédheted saját magad, szeretteidet.

Idomításra is használhatod:
megfelelő alkalmazással könnyedén megtaníthatod házi kedvencedet bizonyos dolgokra.

Ajánlott mindenkinek, aki fél a kutyatámadásoktól, valamint kerékpárosoknak, kocogóknak, postásoknak, időseknek, gyerekeknek.

Ez az életmentő eszköz most nagy kedvezménnyel és ajándék 9V-os elemmel lehet a tiéd. Most csak 9900 Ft.

Eddig a levél. Nos, kutyatámadásból valóban van sok. Főként nyáron lehetett sok ilyenről olvasni. Ez azért van, mert a hírínségesebb időkben a rendőrségi szóvivők ezeket is kiadták, hogy legyen valami anyaguk.

A cucc ugye ultrahangos, aminek a lényege, hogy nem halljuk. Azaz, fogalmunk sincs, hogy a ketyere ad-e ki valami hangot. És még ha ad is ki, miért vernénk magunkat ekkora költségbe. 9900 Ft mai középárfolyamon 32,22 euró. Ezzel szemben egy gázsprayt már 2,20 euróért is vásárolhatunk.  Ugyan abban biztosak lehetünk, hogy ebben messze nincs annyi kapszaicin, mint a tűzoltópalack méretű rendőrségi rokonában, de egy kutyára nem is kell.

Szóval, takaríts meg 30 eurót, és vegyél egy gázsprayt, ha mondjuk a Duna töltésre jársz futni, és zavarnak a kóbor kutyák. Csak arra vigyázz, hogy ne állj széllel szemben, mert akkor te is megtudod, mennyi hatóanyag van benne.

 

szólj hozzá

Címkék: spam kutya gázspray kutyatámadás kutyariasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr896800597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása