Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2014.06.05. 23:18

1615. Negatív üzenet

kiskaroplap-lashee.blog.hu.jpg

Már nem keresi a rendőrség az Andrej Kiska megválasztott államfő elleni röplapok készítőjét. Kétsoros rendőrségi hír, a maga kurtaságában talán mindenki számára felfogható az abszurditása. A rágalmazás miatt indított eljárást ugyanis azért függesztették fel, mert nem találják a tettes. „A 2014. március 12-én, rágalmazás gyanújával indított eljárást a nyomozó megszüntette, mivel nem nyertek megállapítást olyan tények, amelyek lehetővé tennék a konkrét személy elleni büntetőeljárás lefolytatását.“ És pont. Józan parasztésszel erre azt mondanánk,hogy: hát, akkor keressék jobban, ha nem találják.

A rágalmazás nem szóban történt, hanem nyomdában kivitelezett, jó minőségű röplapokon. Ezeket valahol ki kellett nyomtatni, és, mivel sok volt belőlük, el is kellett szállítani.

A postaládákba valakiknek be kellett dobniuk, ezeket az embereket valakinek meg kellett fizetnie. Abban az országban, ahol az adó- és járulékkerülést lassan jobban üldözik a magánvagyon elleni bűncselekményeknél,mindez lehetséges volna? Hisz a felsorolt tevékenységek aligha vihetők végbe „papír nélkül“. Mégsem találják a Leleplezés. Ki Andrej Kiska? című, hazugságokkal lejáratni akaró röplap szellemi atyját, kivitelezőjét, terjesztőjét... Sőt, Kiska örüljön, hogy nem az sült ki: ő maga nyomtatta és terjesztette a röplapokat, mert (megváltoztatva a megváltoztatandókat) láttunk már ilyet is. Andrej Kiska pedig nem egy cipőfelsőrész-készítő vagy szalagmunkás, ő jövő vasárnaptól ennek az országnak az első embere lesz. Az alkotmányosság őre, törvények szentesítője vagy elvetője, a fegyveres erők főparancsnoka, röviden: az ország arca. Így esetében a sikertelen rendőrségi eljárásnak még rosszabb az üzenete. Mert ha az elnököt lehet büntetlenül rágalmazni, akkor miben reménykedjen a cipőfelsőrész-készítő vagy a szalagmunkás?

Mivel nemhogy jogerős bírósági ítélet nincs, de még eljárás sem, ezért nem állíthatjuk, hogy a röplapok mögött a Kiskától leginkább tartó Smer állt, legfeljebb gondolhatjuk. Ebben az esetben az eljárás megszüntetése nemcsak számunkra, állampolgárok számára hordoz negatív üzenetet, hanem magának az államfőnek is. A hatalom jól láthatóan kijelölte a határokat.

szólj hozzá

Címkék: ellenkampány negatív kampány röplap lejárató kampány Smer Andrej Kiska államfőválasztás 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr226282116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása