Friss topikok

  • Janos Mohacsi: legfrissebb.info/18-rengeteg-holttest-kerult-elo-egy-magyar- maffiabirtokrol/ 20 évig tartó banda... (2016.06.21. 12:36) Mikuláš Černák és a magyar maffia
  • Zed4preZ: @abcd1234: az anyagi egzisztencia relatív fogalom, akik Magyarországon ún. mélyszegénységben élnek... (2015.08.20. 16:50) 1718. Következmények és mulasztások
  • lékek és ellensúlyok: @midnight coder: ""A baloldalon jelenleg egyeduralkodó Smer választói jórészt nemzeti érzelműek ... (2015.08.15. 16:23) 1716. Vannak itt balliberálisok?
  • Dr. Smit Pal....: Visszafoglalni az utolso negyzetcentimeterig, es halomra loni az osszes mocskos romant. (2015.06.30. 21:49) 1703. Mit kezdjünk Trianonnal?
  • midnight coder: Egy országban a szabadság kb. arányban van a fegyvertartás szabadságábal. Lásd USA vs Észak-Korea.... (2015.06.02. 06:38) 1698. Egy lefegyverző javaslat
lashee ,2008.09.09. 12:02

Mit akartak álcázni a legfőbb ügyésszel?

Most, 11-kor volt a legfőbb ügyész, Dobroslav Trnka sajtótájékoztatója, a szervezett bűnözésről, konkrétan a Rozsík-ügyről.

Trnkának - aki a Katonai Ügyészségtől jött, kíváncsi leszek, mit fog szólni a katonai bíróságok megszüntetését célzó törvényjavaslathoz, melyet a kormány már elfogadott - már rég nem volt sajtója, pedig elég nagy ember. És mostanság volt pár nagy ügy. Egy biztos: amit a rendőrbűnözők Közép-Szlovákiában csináltak, az nyilván nem szép dolog, még akkor sem, ha nem rendőrök tették volna, elítélésre méltó, és reméljük, el is fogják ítélni őket érte (egy már vádalkut kötött, kettő ügye még folyamatban), és akkor majd börtönbe kerülnek, ahol a rendőröknek nagyon rossz, és nemcsak azért, mert análisan inzultálni fogják őket. De a Rozsík-ügy ma már nem nagy ügy. Még akkor sem, ha egy rendőr köpött az alvilágnak, mert sajnos, ez is megtörténik. És messze nem akkora, hogy a legfőbb ügyész foglalkozzon vele. Why?

Nem vagyok a nagy összeesküvéselméletek híve, de a sajtótájékoztató a heti előrejelzésben nem volt kiadva. Rendkívüliként volt meghirdetve, holott Trnka kurvára semmi rendkívülit nem mondott. Nyilvánvaló, hogy a médiateret tele kellett baszni valami kvázi bűnügyi vonatkozású dologgal, amin csámcsoghatnak az újságírók, és a most mindent vivő Mrováčeková- ügy mellett kielégíti az olvasók vérszomját. [Mert ne legyenek illúzióink, az olvasó egy kibaszott vérszomjas állat. Neki már a tegnapi dunaszerdahelyi lövöldözés kutyafasza. Belőttek az ablakon? Ugyan kérem! Szerdahelyen tíz alatt nem ügy.] Mit akartak álcázni Trnkával?
szólj hozzá

Címkék: trnka dobroslav

A bejegyzés trackback címe:

https://lashee.blog.hu/api/trackback/id/tr381285293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása